Despre Falcon

Falcon Electronics este liderul pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 16 ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse performante, aparţinând unor branduri de renume mondial. Compania este importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, staţiile walkie-talkie şi CB radio de la Cobra, detectoarele Escort, Beltronics, Whistler şi Cobra, dispozitivele de navigaţie Navon, car kit-urile Bury şi sistemele de sonorizare Kicker. De asemenea, în portofoliul Falcon Electronics se găsesc echipamente multimedia şi audio de la Sony şi JVC.

Istorie

Povestea firmei Falcon Electronics a început în 1996, într-un garaj de la marginea Bucureştiului. Dan Cuţui, fondatorul companiei, pe atunci un tânăr pasionat de electronică auto, i-a convins pe cei de la compania Coca Cola să le echipeze 10 maşini cu o alarmă importată din Marea Britanie.

În următorii ani, în contextul unei pieţe dinamice, compania a crescut spectaculos. Cheia succesului într-o piaţă unde modelele şi sistemele evoluează extrem de rapid? Falcon Electronics a ţinut întotdeauna pasul cu noile tehnologii şi a oferit produse şi sevicii la standarde înalte de calitate.

A  urmat încheierea unor contracte de reprezentare semnate cu cei mai mari producători de sisteme audio şi de securitate auto pe plan mondial. Performanţele deosebite realizate de echipa Falcon Electronics în comercializarea, instalarea şi service-ul echipamentelor electronice auto au fost recunoscute prin obţinerea, timp de opt ani consecutiv (1999 – 2006), a premiului „Cel mai bun distribuitor al anului” de la Directed Electronics Inc. USA.

În anul 2003, a fost inaugurat showroom-ul din Bulevardul Magheru (Bucureşti), primul showroom de produse electronice auto din România.

În 2004, Falcon Electronics lansează în Timişoara cel de-al doilea centru specializat de accesorii destinate autoturismelor.

În 2007 a urmat deschiderea unei filiale în Braşov, iar în 2010 în Cluj-Napoca, ambele dispunând de salon de prezentare a produselor şi de atelier de montaj.

Astăzi, Falcon Electronics este lider naţional în distribuţia de sisteme de securitate şi detectoare de radar şi unul dintre principalii distribuitori de instalaţii video şi de sonorizare auto, precum şi de accesorii pentru automobile.

Astăzi, Falcon Electronics înseamnă o echipă de profesionişti, care îmbină pasiunea cu experienţa pentru a vă oferi cele mai bune soluţii pentru personalizarea autovehiculului dumneavoastră.

Astăzi, Falcon Electronics este o poveste de succes.

Date de identificare fiscală

Falcon Electronics Prod. 
Adresa beneficiar: Splaiul Unirii, Nr. 247-251, Mansardă, Birou Nr. 1, Cod Poştal 030137, Sector 3 Bucureşti
CUI: RO5297817 
NR înreg Registrul Comerţului: J40/2739/1994 
Banca: ING Bucureşti 
Cont: RO45INGB0001008183828910 
Capital Social: 1.531.420 RON