Știri

Cum să îţi protejezi maşina de noile tehnici de furt

17 februarie
Zilele acestea s-a vorbit în presă despre o nouă modalitate de a sparge maşinile. Ideea vehiculată a fost că hoţii pot bruia semnalul dat de telecomandă, ceea ce face ca maşina să nu se mai închidă şi, astfel, să permită furturile. Falcon Electronics, specialistul în sisteme de securitate, te invaţă cum să-ţi protejezi maşina cu sistemele Viper. Detalii

Gama Viper în noul showroom Falcon

21 Iulie
Începând de astăzi, sistemele de securitate Viper se găsesc şi în noua filiala Falcon Electronics, deschisă la Cluj – Napoca. Aceasta dispune de un showroom de prezentare şi testare a produselor, precum şi de atelier de montaj şi service.
Detalii

Lansare Viper SmartStart la 4Tuning Days 2010

Aprilie
Falcon Electronics a lansat în cadrul 4Tuning Days 2010 Viper SmartStart, aplicaţia cu ajutorul căreia îţi poţi comanda maşina din iPhone. Vezi aici ce au scris jurnalştii de la Autoexpert pe această temă în numărul din luna aprilie al revistei.
Detalii

Adevărul despre SmartStart

17 Martie
Viper SmartStart, aplicaţia cu ajutorul căreia îţi poţi comanda maşina din iPhone este disponibilă acum şi în România. În ziarul Adevărul găseşti informaţii suplimentare despre această aplicaţie

Detalii

SmartStart în Top Gear

12 Martie
Sigur ai observat cum, în ultima vreme, telefonul mobil începe să devină mai deştept decât toate aparatele din casa ta, la un loc. În curând, deşi s-ar putea să nu vrei să auzi asta niciodată, va fi chiar mai deştept decât tine. Viper s-a gandit la cei care au iPhone sau BlackBerry, şi a născocit o nouă aplicaţie pentru smartphone.
Detalii

Viper SmartStart – cum poţi să îţi porneşti maşina din iPhone

11 Martie
Publicaţia online go4it îţi arată pas cu pas cum îţi poţi porni maşina din iPhone cu ajutorul aplicaţiei SmartStart.
Detalii

Cât costă să-ţi porneşti maşina din iPhone de oriunde

11 Martie
Pasionaţii de tehnologie pot testa la sfârşitul acestei săptămâni la 4Tuning Days 2010, ce are loc la Romexpo, aplicaţia Viper Smart Start, cu ajutorul căreia oricine care are în dotare un iPhone sau iPod poate porni maşina de oriunde prin apăsarea unui singur buton, cu o rază de acţiune nelimitată.
Detalii